Bewoners Bulkstraat in Wouw willen hogere schadevergoeding voor verdwenen uitzicht

WOUW – De bewoners van een huis aan de Bulkstraat in Wouw zijn naar de rechter gestapt omdat ze de door de gemeente Roosendaal berekende planschadevergoeding veel te laag vinden. Roosendaal kwam uit op dik vijf mille, de bewoners eisen 15.000 euro.

Aan de Bulkstraat is de afgelopen jaren een nieuwbouwwijkje van de grond gekomen. De mensen die een planschadeverzoek indienden bij de gemeente woonden daar al, zagen hun vrije uitzicht verdwijnen en kijken nu uit op tien meter hoge woningen. Ze voelen zich gedupeerd omdat ze nu ook minder privacy hebben,
meer geluid van omwonenden hebben te dulden en niet meer op de grens van het buitengebied wonen.

Lees meer bij de bron: www.ad.nl

(Visited 5 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com