HAPSTAP 2020 Take Away (winter)

Beste HapStapper,

In overleg met de gemeente Roosendaal, VHOM en organisatie HapStap 2020 Take Away is er een akkoord gevormd voor een speciale editie van HapStap. Er wordt een foodmarkt voor jullie georganiseerd waarbij maar liefst 12 horeca gelegenheden op zaterdag 5 december 2020 voor je klaar staan met heerlijke hapjes en wat drankjes. Samen met een waanzinnige spotify muzieklijst kun je een overheerlijke pakjesavond samenstellen.

Aangezien de feestdagen voor de deur staan en ook die dit jaar anders zullen verlopen kunnen we allemaal wel een hart onder de riem gebruiken. Hiervoor hebben we een extra leuk idee: Neem een klein ingepakt cadeautje mee voor een ander, lever dit in bij één van de horeca-ondernemers en pak zelf een klein cadeautje mee. Je weet niet aan wie je iets geeft maar ook niet van wie je iets krijgt. Het gaat dus om een mooi gebaar en niet om een financiële waarde. Denk aan: Een leuke kaart met een boodschap, een versierde kerstbal met een kerstwens, een tekening van je kinderen of iets anders creatief. Gewoon iemand anders een leuke en warme groet wensen is het idee!

Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met: de regelgeving, dat we persoonlijke informatie opvragen die uitsluitend gebruikt wordt en nodig is voor je inschrijving en dat je één unieke tas reserveert per huishouden om je hapjes te vervoeren naar huis. Zonder deze tas kun je niets kopen bij de aangesloten horeca organisaties!
Maar neem een extra tas mee is altijd handig.
—————————————————————–

LEES HET ONDERSTAANDE GOED DOOR:

1. Na het invullen van dit formulier ontvang je een bevestigingsmail, per huishouden één inschrijving en dus één tas. Heb je de mail niet ontvangen kijk dan zeker ook in je SPAM box.

2. Deze mail laat je op jouw aangegeven tijdsblok zien op het distributiepunt van de unieke tas. Het distributiepunt is Hotel Tongerlo. Het kan zijn dat het aangegeven tijdstip vol is, uiteraard wordt je hierover geïnformeerd per mail en kan het zijn dat je ondanks je voorkeur toch in een ander tijdsblok gepland wordt. Wisselen is helaas niet mogelijk.

3. Het afnemen van de unieke tas kost €2,00, dit neem je gepast en contant mee voor de snelheid en om wachtrijen te voorkomen. Zonder tas kun je niets bij de aangesloten horeca ondernemers afnemen!

4. Vanaf Hotel Tongerlo tot aan het Tullepetaonse standbeeld wordt een verplichte éénrichtingsweg gecreëerd waarop de horeca ondernemers gesitueerd zijn op hun vertrouwde locaties. De looprichting volg je ten alle tijden op en na het shoppen verlaat je de weg via het Emile van Loonpark of Tussen de markten. Je kunt de gewenste ondernemer bezoeken door simpel in en uit te voegen uit de éénrichtingsweg. De ondernemers schatten zelf in hoeveel zij denken te gaan verkopen, OP = OP. Denk bij het wachten ten allen tijden aan de 1,5 meter afstand.

5. Je betaald het afgenomen hapje contant of met de pin zoals iedere ondernemer dit zelf wenst. Ieder hapje kost omgerekend tussen de €5,00 en €7,50 per persoon.

6. Het is absoluut géén event en we verzoeken iedereen dan ook om binnen het aangegeven tijdsblok van 30 minuten de oude markt weer te verlaten, je hapjes thuis te nuttigen en hierbij sociale contacten te mijden. Kom dus ook alleen om de heerlijkheden te shoppen.

7. Volg ten allen tijden de instructies op van de ondernemers, handhaving en andere betrokken partijen tijdens deze Hap Stap 2020 Take Away editie.

8. De belangrijkste maatregelen van het RIVM zijn uiteraard van kracht en staan hieronder in de afbeelding nogmaals uitgelegd. De 1,5 meter afstand wordt daarbij zeer zeker gehanteerd.

———————————————————————

DE AANGESLOTEN HORECA ONDERNEMERS IN VOLGORDE VAN DE ROUTE ZIJN:

1. Hotel Tongerlo “distributiepunt van de unieke tas & wijnen”

2. Sinjoor met “huisgemaakte stoofvlees op oma’s wijze”

3. Fratino met “authentieke lasagne (bolognaise of gegrilde groenten (V)”

4. Lunchcafé Lente met “cheesecake met speculaas, kruidnoten en zoute karamel”

5. Dakotaz met keuze uit “4 soepen: uien, kerrie-kokos, tomaten, hollandse garnalen bisque”

6. De Sjoes met “flammkuchen”

7. Het wapen van Roosendaal met “ragout van wild zwijn met champignons & zelfgemaakt brood”

8. De Raatskelder met “tarte tatin van appel met een kaneel bavarois”

9. Chagall met “Nacho’s met tomatensalsa, jalapenos en cheddar “

10. New York met “NY truffle-burger”

11. D’ouwe markt met “ijsbonbon in de vorm van een Roosendaals roosje”

12. Cannelle met “wildproeverij, wildzwijn pastrami, paté, salami, eendenrilette, reepaté, kletzenbrood met veenbessencompote en uienchutney”

———————————————————————-

Namens gemeente Roosendaal, VHOM en organisatie HapStap 2020 Take Away wensen we je alvast eet smakelijk en alle gezondheid toe maar vooral ook tot snel.

Aanmelden kan via deze link!

(Visited 84 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com