donderdag 4 juni 2020 - 16:06

RSD Today

Roosendaal • Wouw • Wouwse Plantage • Heerle • Moerstraten • Nispen

Zwembad de Stok gaat weer open en dit moet je weten:

Routing ‘banenzwemmen corona proof’

VOORAF
Heeft u geen klachten zoals koorts, verkouden, niezen en/of hoesten? Dan kan het banen zwemmen weer beginnen!
U kunt telefonisch een plek reserveren, de tijden voor het banen zwemmen in het wedstrijdbad en het doelgroepenbad kunt u op onze site vinden.
Thuis trekt u uw zwemkleding alvast aan en maakt u gebruik van het toilet. Volgens het corona protocol mag er maar minimaal gebruik gemaakt worden van onze toiletten, dus denk daar aan.

BINNENKOMST
5 minuten voor aanvang van het door u gekozen tijdstip om banen te zwemmen, mag u naar binnen.     Indien u vroeger bent, wacht u buiten.
Eenmaal binnen kunt u uw handen ontsmetten bij onze desinfectiezuil en volgt u de bewegwijzering.
Momenteel kunt u geen gebruik maken van de badenkaarten en abonnementen. Dit omdat wij dit volgens de nu geldende corona richtlijnen niet veilig en hygiënisch kunnen organiseren. Uw tegoed blijft bevroren en de geldigheid van uw kaart wordt verlengd met de periode van de sluiting en de periode waarin u uw abonnement niet kunt gebruiken. U raakt dus geen beurten kwijt!
U gaat naar binnen via de kleedkamers van het recreatiebad. Daar doet u de schoenen uit en in uw tas. Er mogen geen spullen achter blijven in kleedruimtes. U loopt vervolgens door naar het wedstrijd –of doelgroepenbad. Daar kunt u de overkleding uitdoen. Uw tas met kleding kunt u op de bank laten staan.

HORECA
Onze horeca is naar verwachting vanaf 1 juni open. Tot die tijd kunt u koffie, thee, frisdrank en chips verkrijgen bij de automaten in de hal. Dit is take away, u mag dit buiten of op weg naar huis nuttigen.

NA HET ZWEMMEN
U verlaat het bad via de deur naar de kleedruimtes van het wedstrijdbad , volg de bewegwijzering. Er kan helaas nog geen gebruik worden gemaakt van de douches.
U kunt gebruik maken van de aangegeven wisselcabines en kleedruimtes. Wijk hier a.u.b. niet van af!
Daarna verlaat u de kleedruimte en het pand via de route die aangegeven is door de bewegwijzering, via  de entree van de verenigingen aan de zijkant van het pand.
 
Wij vragen u de aanwijzingen van onze medewerkers en de bewegwijzering te volgen en hier niet van te wijken. Hierdoor kunnen we op een veilige manier het banen zwemmen weer plaats laten vinden!
Bedankt voor uw medewerking en begrip.        
#staysafe


Routing ‘zwemles corona proof’

VOORAF
Heeft u en/of uw kind geen klachten zoals koorts, verkouden, niezen en/of hoesten? Dan kan de zwemles weer beginnen!
Thuis trekt uw kind zijn/haar zwemkleding aan met daaroverheen een onesie of badjas met slippers of gemakkelijke schoenen die hij/zij zelf aan en uit kan trekken. Maak thuis nog even gebruik van het toilet!

BINNENKOMST
Zwemleskinderen mogen 5 minuten vóór aanvang van de les, samen met 1 begeleider, naar binnen.      Indien u vroeger bent, wacht u buiten.
Er mag maximaal 1 ouder of begeleider mee en géén broertjes of zusjes.
Eenmaal binnen kunt u uw handen ontsmetten bij onze desinfectiezuil en volgt u de bewegwijzering.
Als u vragen heeft voor onze receptie, kunt u deze stellen tijdens de les van uw kind, dus niet voorafgaand of daarna.
Uw kind wordt door ons opgehaald bij de ingang van de kleedruimtes. Bij het bad trekt hij/zij de onesie of badjas en slippers uit en start de les.

WACHTEN TIJDENS DE ZWEMLES
De hal is zo ingericht, dat u op 1,5 meter afstand kunt plaatsnemen om te wachten op uw kind. Géén  stoelen naar een andere plek verschuiven! Natuurlijk kunt u ook buiten wachten.
Onze horeca is vanaf 1 juni open. Tot die tijd kunt u koffie, thee, frisdrank en chips verkrijgen bij de automaten in de hal. Indien u vragen heeft voor onze receptie kunt u deze tijdens de les stellen. Ook hier is de 1,5 meter regel van kracht, volg de aanwijzingen op de vloer.

NA DE ZWEMLES
Douchen is niet mogelijk. Aan het einde van de zwemles kunt u uw kind omkleden bij de aangegeven wisselcabines en kleedruimtes. Dit gaat aan de hand van het kleur badje van uw kind. Vervolgens verlaat u de hal via de entree van de verenigingen aan de zijkant van het pand (volg de bewegwijzering).
 
Wij vragen u de aanwijzingen van onze medewerkers en de bewegwijzering te volgen en hier niet van te wijken. Hierdoor kunnen we op een veilige manier de zwemlessen weer plaats laten vinden!
Bedankt voor uw medewerking en begrip.       

Bron: www.destok.nl

(Visited 10 times, 1 visits today)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com