Museum Tongerlohuys opent per 2 juni

Museum Tongerlohuys opent per 2 juni

We gaan weer open!

Na de persconferentie van 19 mei werd duidelijk dat de maatregelen iets versoepeld kunnen worden. Dat betekent dat we weer open kunnen. Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom hebben we de nodige maatregelen genomen en vragen we uw medewerking en begrip. Maar wat is het fijn om te kunnen zeggen: vanaf dinsdag 2 juni bent u weer van harte welkom in ons museum!
 

Gedurende de gebruikelijke openingstijden op dinsdag tot en met zondag van 13.30 uur tot 17.00 uur zorgen wij dat u ons veilig kunt bezoeken. Om bezoekers te spreiden over de middag hanteren we tijdsblokken met aanvangstijden voor uw bezoek. Wij hanteren geen eindtijden.

Wij verzoeken u te reserveren (dit kan binnenkort via onze website, tot die tijd telefonisch) en daarbij een keuze te maken uit één van onderstaande tijdsblokken. 

Tijdsblokken:
13.30 – 14.00 uur;
14.15 – 14.45 uur;
15.00 – 15.30 uur.

Uw toegangsbewijs kunt u online afrekenen.

Bent u niet in de gelegenheid om via de website te reserveren of heeft u meer informatie nodig, neem dan telefonisch contact met ons op via 0165 – 55 55 55. We zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden dus van dinsdag tot en met zondag tussen 13.30 uur en 17.00 uur.

Maatregelen

We nemen de nodige maatregelen voor uw en onze veiligheid. Er kan bijvoorbeeld alleen met pin betaald worden en we werken met vaste routes in het museum. Alle maatregelen leest u op onze website www.tongerlohuys.nl
Wij verzoeken u dringend om ook de richtlijnen van het RIVM op te volgen. Behoort u tot één van de risicogroepen of heeft u verkoudheidsklachten of koorts blijf dan thuis. Alle voorschriften van het RIVM vindt u op de website www.rivm.nl.

Wij kijken er naar uit om u weer te begroeten op of na 2 juni!

(Visited 15 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com