zaterdag 4 juli 2020

RSD Today

Roosendaal • Wouw • Wouwse Plantage • Heerle • Moerstraten • Nispen

Halve Marathon van Roosendaal uitgesteld naar 2021

De organisatie van de Halve Marathon van Roosendaal heeft in samenspraak met het THOR-bestuur deze week besloten de voorbereidingen van de 37e editie van de Halve Marathon stop te zetten. Het evenement zou dit jaar plaatsvinden op zondag 28 juni 2020. Het besluit van de regering om alle evenementen voorlopig tot 1 juni te verbieden zorgt voor grote onzekerheid in de nabije toekomst. Dit heeft in het besluit een essentiële rol gespeeld.

In onze besluitvorming heeft het maatschappelijke aspect, met name de gezondheid van en voor alle betrokkenen, deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers een doorslaggevende rol gespeeld. Daarbij leveren de sponsors een essentiële bijdrage aan de organisatie van de Halve Marathon van Roosendaal. Ook sponsoren van de Halve Marathon van Roosendaal voelen de financiële gevolgen van de coronacrisis. De organisatie is van mening dat het voortzetten van gesprekken en het aangaan van contracten daarom moreel niet gepast is.

Mensen die zich al hebben ingeschreven krijgen hun geld terug.
Voor meer informatie hierover: Informatie terugbetaling

De organisatie wenst alle deelnemers, sponsors, vrijwilligers en publiek veel sterkte, succes en gezondheid in deze moeilijke periode. Pas goed op jezelf en elkaar en sport zoveel mogelijk individueel. We hopen op ieders steun voor de editie 2021 op zondag 27 juni.

Bron: www.halvemarathonroosendaal.nl

(Visited 8 times, 1 visits today)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com