Turnvereniging Dynamo is op zoek naar jong turntalent

Redactie

ROOSENDAAL – Turnvereniging Dynamo uit Roosendaal is op zoek naar nieuwe talenten voor in haar turnselectie. Op zaterdag 7 september wordt er daarom een selectietest georganiseerd. Turnervaring is niet nodig, tijdens de test wordt juist gekeken of er aanleg is om te turnen.

De test wordt georganiseerd in de prachtige turnhal op sportpark Vierhoeven in Roosendaal (Nispenseweg 3B) en is bedoeld voor alle meisjes geboren in het jaar 2012 en 2013. Middels allerlei kleine oefeningetjes worden de kinderen beoordeeld. Mogelijk kan het kind in de Opstapgroep van de vereniging opgenomen worden of gaat/ blijft het turnen in één van de recreatiegroepen. De ochtend begint om 10.00 uur en wordt om 12.30 uur afgesloten met een klein presentje voor alle deelnemers. Ouders worden verzocht hun dochter om 9.45 uur te brengen (uiteraard met sportkleding) en kunnen haar op komen halen om 12.30 uur. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Lees meer bij de bron: www.internetbode.nl

(Visited 22 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Man (23) zit urenlang bekneld in auto na crash tegen boom

HEERLE – Een 23-jarige man heeft in de nacht van maandag op dinsdag urenlang bekneld gezeten in zijn auto na een ernstig ongeluk op de Moerstraatseweg in Heerle. Omwonenden zouden rond twee uur een klap hebben gehoord. Pas anderhalf uur later zag een voorbijganger de zwaarbeschadigde auto die tegen een […]
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com