Wethouder: Er is al samenhang tussen parkeergarages en evenementen

Redactie

ROOSENDAAL – Er is al een samenhang tussen de evenementen die georganiseerd worden en de dichtstbijzijnde parkeerfaciliteit. Dat laat wethouder Cees Lok weten op vragen van de Roosendaalse Lijst. Een aantal bezoekers werden na de Draai van de Kaai geconfronteerd met een gesloten parkeergarage en dat zorgde bij de Roosendaalse Lijst voor de nodige vragen.

Peter Raijmaekers en Eric de Regt stelden dan ook voor om de twee beter op elkaar af te stemmen, maar volgens de wethouder gebeurt dat al. “Bij (grote) evenementen worden bezoekers gewezen op de beschikbare parkeermogelijkheden. De parkeergarages Biggelaar en Nieuwe Markt zijn altijd geopend. Er wordt bij evenementen altijd afstemming gezocht met parkeerbeheer door de organisator en bij verwachte drukte worden parkeergarages (en de fietsenstallingen) langer opengesteld”, aldus wethouder Lok.

Lees meer bij de bron: www.internetbode.nl

(Visited 6 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Alcoholcontrole Roosendaal: 100 bestuurders moeten blazen

ROOSENDAAL – De politie heeft vrijdagavond een alcoholcontrole gehouden op de Vughtstraat in Roosendaal. Volgens een wijkagent bleek dat één persoon met te veel alcohol op achter het stuur zat. In totaal werden 100 bestuurders gecontroleerd. De bestuurder die te veel had gedronken bleek ook geen rijbewijs te hebben. Lees […]
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com