Twee drugshandelaars aangehouden

Redactie

ROOSENDAAL – Twee mannen zijn zaterdagavond 24 augustus gearresteerd op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Zij handelde vermoedelijk in drugs vanuit een auto op een parkeerplaats aan de Kade.

Surveillerende agenten waren rond 22.05 uur getuigen van een vermoedelijke drugsdeal aan de Kade. De agenten stapten uit voor een controle van de inzittenden van een personenauto. Omdat zij het vermoeden hadden dat er net een drugsdeal had plaatsgevonden doorzochten zij de auto. Ze vonden een hoeveelheid gripzakjes hennep en ponypacks met cocaïne. Een van de mannen had ook een flink bedrag contant geld op zak. De twee mannen (28 jaar uit Tholen en 22 jaar uit Roosendaal) zijn aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Lees meer bij de bron: www.politie.nl

(Visited 4 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Verkeersmaatregelen Kermis en Kermisronde 2019

Van 6 september tot en met 12 september 2019 vindt de jaarlijkse kermis plaats. De kermis is een van de grootste evenementen van Roosendaal en geniet bekendheid in heel West-Brabant en daarbuiten. De kermis wordt aangevuld met een lokaal wielerprogramma, de Kermisronde. Maatregelen Kermis Evenemententerrein Het evenemententerrein bevat de volgende […]
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com