Restauratie van Roosendaals koetshuis, fietsenwinkel in monumentaal pand

ROOSENDAAL – Het koetshuis bij de Molenstraat heeft in een half jaar een metamorfose ondergaan.

Verbouwing Koetshuis bij de Molenstraat , Jan Jongmans met een schilderij van het koetshuis in zijn jeugd. Schilderij gemaakt door zijn broer Piet
Verbouwing Koetshuis bij de Molenstraat , Jan Jongmans met een schilderij van het koetshuis in zijn jeugd. Schilderij gemaakt door zijn broer Piet © BN DeStem
Als eind deze week de kozijnen in het gerestaureerde pand zijn geplaatst, kan de afwerking van de toekomstige fietsenwinkel daadwerkelijk beginnen. Het, gedeeltelijk ingestorte, dak is weer dichtgemaakt. Als een van de tekenen van energiebesparing liggen er nu zonnepanelen op.

Lees meer bij de bron: www.bndestem.nl

(Visited 48 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.