UPDATE: Man aangehouden voor ruim twee ton aan boetes

ROOSENDAAL – Een 56-jarige man uit Roosendaal is vrijdag 28 december 2018 om 06u55 in zijn woonplaats aangehouden vanwege een groot bedrag aan openstaande boetes.

Agenten zagen de man over de Antwerpseweg rijden en hielden hem aan, omdat hij gesignaleerd stond. Hij heeft voor ruim 200.000 euro aan boetes openstaan. Omdat de boetes niet betaald zijn, werd de man ingesloten voor een hechtenis van 365 dagen.

UPDATE:
De boete betreft een schadevergoedingsmaatregel. Dit betekend dat deze man is veroordeeld voor een feit. Bij dit feit zijn ook slachtoffers betrokken. De man heeft boetes openstaan om de slachtoffers schadeloos te stellen.

Update:De boete betreft een schadevergoedingsmaatregel. Dit betekent dat deze man is veroordeeld voor een feit. Bij dit feit zijn ook slachtoffers betrokken. De man heeft boetes openstaan om de slachtoffers schadeloos te stellen. ————————————Een 56-jarige man uit Roosendaal is vrijdag 28 december 2018 om 06u55 in zijn woonplaats aangehouden vanwege een groot bedrag aan openstaande boetes.Collega's van ons basisteam en Team Verkeer Zeeland-West-Brabant zagen de man over de Antwerpseweg rijden en hielden hem aan, omdat hij gesignaleerd stond. Hij heeft voor ruim 200.000 euro aan boetes openstaan. Omdat de boetes niet betaald zijn, werd de man ingesloten voor een hechtenis van 365 dagen. #polrsd ^CB

Geplaatst door Politieteam Roosendaal op Vrijdag 28 december 2018

Lees meer bij de bron: www.politie.nl

(Visited 15 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
error0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.