Informatie Opsporing Verzocht over dode man Nispen / Roosendaal

ROOSENDAAL / NISPEN | Op woensdagochtend 14 juni 2017 werd aan de Turfvaartsestraat in Roosendaal het lichaam gevonden van een onbekende man. Sectie heeft uitgewezen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het slachtoffer had niets bij zich waaruit zijn identiteit kan worden afgeleid. Ook is hij niet als vermist opgegeven. Daarom schakelt de politie uw hulp om te bepalen wie deze man is.

 

 

Kenmerken

De overleden man is 1.83 meter lang, weegt 82 kilogram en heeft bruin haar. Zijn schoenmaat is 40,5. Hij mist een aantal tanden en heeft op beide onderarmen een aantal littekens van krassen.

Sieraden

Toen hij werd gevonden, droeg het slachtoffer een Victorinox-horloge, een armband van Fossil en een goudkleurige ketting met daaraan een kleine crucifix.

 

Oproep

De politie wil graag iedereen spreken die langs de vindplaats is gekomen tussen 07.00 uur op dinsdag 13 juni en 08.20 uur op woensdag 14 juni. 

Ook als u in de omgeving van de Turfvaarstestraat een verdacht persoon of voertuig is opgevallen tussen die tijdstippen, hoort de politie dat graag van u.

<

p style=”text-align: center;”>

 

Wie heeft een idee over de toedracht van het misdrijf? 

Hoe is het slachtoffer daar op de Turfvaartsestraat terechtgekomen en wie is of zijn daarvoor verantwoordelijk?

 

Lees meer bij de bron: www.opsporingverzocht.avrotros.nl

(Visited 130 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.